Partners van de Mobility and Transport Innovation Challenge onderschrijven de doelstellingen van de challenge en dragen op diverse wijzen bij aan het opbouwen, uitzetten en laten slagen van de challenge. Hiermee geven zij steun aan een unieke beweging voor nieuwe mobiliteit en het vakgebied, gericht op integrale en gebruikersgerichte oplossingen. Tevens zien zij in de maatschappelijke uitdagingen juist kansen en geloven zij in de potentie van het gezamenlijk ontwikkelen van deze kansen tot impactvolle en duurzame verdienmodellen in de wereld van mobiliteit en transport. Zo bieden de partners in deze challenge hun netwerk en expertise aan om de beste ideeën te kunnen laten uitgroeien tot icoonprojecten.

Startpartners

De startpartners in deze challenge zijnde initiatiefnemers en financiers van de challenge.

   
Gemeente Roermond
 


Kragten
Wij werken aan ruimte in al zijn verschijningsvormen,  wij combineren vakkennis en proceskennis en stellen de klant daarbij centraal. Vertrouwen is daarbij een sleutelbegrip voor kwaliteit en continuïteit. Als advies-, ontwerp- en ingenieursbureau heeft Kragten een heldere structuur. 

 

 


Designer Outlet Roermond / McArthurGlen Group

 


RESOLVE Roermond


Provincie Limburg


Laurentius Ziekenhuis RoermondNetwerkpartners

De netwerkpartners zijn organisaties met een breed netwerk in het bedrijfsleven, kennis- en onderzoeksinstellingen en/of het vakgebied mobilitet.


 

Transitieteam

De Challenge is een van de concrete resultaten van het Transitieteam Verkeer en Mobiliteit waarin zitting hebben:Peter Arts (Artsconsultants, Roermond), Nettie Bakker (Acquire Publishing, Zwolle), Mike Bérénos (AVB Mobiliteit en Onderwijs, Eindhoven), Erik Donkers (VIA, Vught), Johan Janse (JJadvies, Bavel), Ruben Loendersloot (Loendersloot Groep, Nijmegen), Magrita Noordmans (Engie), Marcus Popkema (Windesheim, Zwolle), Joris Willems (HSV, Diepenbeek/België).

Organisatie

De organisatie van de challenge is in handen van: